Friday, July 30, 2010

I will Come Back...

Lame giler x post entry, kemalasan telah melanda...hihihi...atas sbb2 tertentu entry2 pon byk tertangguh....Ni pon try berusaha bersungguh2 tuk mulakan smule aktiviti bloggingku...kene strt dulu nnt brla rajin..rajin ke??? xtau la kali ni tahan smpai bile plak, harap2 xde pe2 la yg menghalang...hihihihi

Kali ni xde pe citer yg menarik, just nk post video si CHUMEL....lame x jumpe si CHUMEL....rindu giler same si TEMBAM...(Tapi mak btau si TEMBAM dh x tembam..huhuhu, mesti dier rindu kt m.cik2 die yg chumel2 ni..hihikhikhk)


video

Video si CHUMEL sedang berzikir (excited giler dh nk smpai lantai dh kepala dihanggukkn nyer)

video

Video si CHUMEL merangkan dlm gelap...ihihihihi

Wednesday, June 9, 2010

Sapa Salah??

Citer 01:

Kejadian ni berlaku time aku ngah tunggu bas kt terminal sek17 S.alam nak balik ke Kulai 6.6.2010 ari tu..Bas aku sampai lbt sket, so aku tunggu la dkt ngn kawasan bas masuk. Citernyer, adela bas transnasinal pg Melaka kol8.15 masuk dulu lbh kurang hampir kol8.15 la, x lame lepas tu ade plak bas lain (x ingt syarikat bas pe) masuk park blakang bas trans td, bas yang baru masuk tu bas pg melaka jugak tp kol8 punyer. Tibe2 boleh plak bas yg blakang tu bising2 kt bas trans suh jalan cepat sbb dier nk jalan, sedangkan dier yg dtg lbt. Bas trans ni xnk la jln lg sbb penumpang2 dier lom seme lg naik, yang bas blakang ni nk jalan dulu sbb mngkin dier nk kene amek penumpang kt stesen lain plak. Jadinyer terjadi tekak menekak kt situ, masing2 nk menang..kecoh jugak dowg bising2. Bas trans tu terpaksalah jalan. cube bayangkan kalu ade penumpang bas trans tu yg terdatang lbt, mesti kene tinggal sbb bas nyer berhenti sekejap sgt.
..So,Sapa salah??


Citer 02:

Kejadian ke2 berlaku ketika aku dalam bas, Bas yang aku naik berhenti kt hentian Machap sbb nk amek penumpang n berhenti mkn kot. Aku x turun pon, malas r tp sebenarnyer ngantok...ahhahahaha. So, aku pon tido la, lame giler bas tu berhenti aku bgn2 tgk bas x jalan lg....Tengah sedap2 aku nyenyak dibuai mimpi tibe2 ade sorg mamat ni sentuh bahu aku, terkejut aku...pastu dier tanyer no seat 6C ke, aku ckpla ye....aku plak br bgn kan blurr la kejap, kelam kabut plak cari tiket takot org tu x caye, dier pon tunjuk tiket die memang 6C jugak, aku pon tunjukla tiket aku confirm 6C....pastu dengan x ckp pe2 teros mamat sengal tu blah, dhla kacau aku tido.....Ape kejadahnyer kejot aku....eeeeeeeeeeeee GERAM giler aku.


Citer 03:

Yang ke3 plak ni berlaku semalam, aku ngn angah pergila kedai aircond yg aku tukar n service aircond dulu..cine tu abg aku dtg je teros check betol2, tp yg buat aku sakit ati beberapa minggu sebelom tu aku dtg ngn akk ipar aku, boleh dier tgk sket2 pastu  dier ckp filter aircond bocor, kalu nk tukar rm98,nasib time tu aku x tukar kalu x membazir jek....tp semalam aku dtg ngn angah dier punyer check beria pastu ckp dier x nmpak pon ade bocor, die just tukar kepala filter tu n suh ktrg pakai dulu tgk cmne TANPA BAYARAN!!!....kenapa ek?? mngkin takot kot tgk abg aku time tu...hahahaha penampilan baru Angah membuatkan cine tu takot....heheheeheheheheheheehehehehh












SEDIKIT SELINGAN



Thanks to ateh, bnje my bufday kek...sedap!!


Si tembam nk potong kek sesama


Si tembam teruja dapat kasut corocs ben10, main pon nak pakai kasut gak dalam umah

Tuesday, June 8, 2010

Hana & Farhan reception Day

06.06.2010....Kalu ikut sijil lahir aku tulis aku lahir pada tarikh yg same...ye ke? Yeah...that's right my bufday same day with wedding day Hana. At the same day my cousin & my ex-schoolmate pon kawen. Cantikkan tarikh ni, ramai yg nak wt tarikh ni sebagai tarikh kawen, tarikh nikah & mcm2 lagi. And at the same day jugak adalah Hari ulang tahun ke 1 tahun saye mengikat tali pertunangan ngn my fiance, MOHD FAIZAM BIN RAMLI..Atas sebab2 tertentu aku hanye dapat menghadirkan diri di majlis resepsi Hana jek sbb dh alang dtg interview kt S.Alam teros stay smpai 6.6.2010. Sory to Mamat sbb x dpt attend your wedding day, tapi jun dh anta M.itam sebagai wakil..hehe. Pe2 pon kepada semua pengantin2 Congratulation, semoga kekal hingga akhir hayat..Jom layan gambar majlis resepsi Hana & Farhan:



Congratulation both of u












Pada malamnyer saye bertolak balik ke Kulai menaiki bas jam2015, selamat smpai di Kulai lebih kurang kol1 lbh pg..



* 1st Thanks to Angah sebab sudi tunggu lame kt busstop Skudai, bkn salah jun, bas tu yang lambat.
* 2nd Thanks to Hasmah sbb sudi teman selama seminggu, hantar n amek kt busstand & pinjam kete tuk g interview, jasa2 mu akan kukenang.
* Ade citer time tunggu bas & dlm bas, Tungguuuuu kemunculan entry "Sapa Salah?"

Saturday, June 5, 2010

Solemnization & Malam berinai my friend HANA

Tanggal 4jun2010 adalah hari bersejarah untuk my friend HANA & FARHAN. selepas asar mereka berdua selamat diijab kabulkan oleh bapa pengantin perempuan sendiri. Atas sebab2 tertentu kami sampai di kediaman pengantin selepas lafaz akad selesai..



Pada malamnyer selepas solat Isya' telah berlangsung malam berinai untuk kedua2 mempelai, majlis hanye dihadiri oleh sanak saudara pengantin perempuan & beberapa org kawan pengantin.Majlis berjalan dengan lancar dan penoh kemeriahan disertai celoteh2 dari auntie2 pengantin perempuan.



Hana look awesomely beautiful that day






* Nantikan reception day 6jun2010..


Khas untuk Ashraf. Ikhlas dari acik jun.

Finally...!!!

Ingat tak entry 3jun2010....(click here)..Segalanyer berakhir dengan kegembiraan & dengan perasaan lega,kemenangan berpihak pada my brother....   SYUKUR ALHAMDULILLAH. Thanks to my mom, Zaleha Ali. She sacrifices a lot, A LOT.. So selepas ni my brother boleh menjalani kehidupan seperti sediakala, tidak ade lg perasaan takot untuk memandu, yang penting berhati hati di jalan raya...heheeheheheh

* Ini semua berkat doa seorang ibu yang ingin melihat anaknyer selamat & bahagia...Hargaila pengorbanannyer...AMINNN.....

Thursday, June 3, 2010

Happy...


Syukur alhamdullillah, tadi ptg dpt berita gumbire dr my mum yang sekarang berada di KUANTAN atas sebab2 tertentu dan melawat my auntie..

1) My auntie dh boleh kuar spital hari ni setelah lbh 2minggu di tahan di HTAA sbb bengkak tgn, penyakit  sebenar x dpt nk bgtau sbb xtau dr mulut pesakit sendiri.
2) Berita gembire ke2 akn diupdate esok selepas keputusan 100% diberitahu oleh my mum...hari  ni keputusan 99%.......kami sekeluarga mengharapkn yang terbaik.



...Syukur pada Tuhan...


Resultnyer: HAPPY

Tuesday, June 1, 2010

3rd interview for 2nd joB...

Semalam lebih kurang kol9 lbh mlm sket aku selamat smpai di terminal seksyen17 Shah Alam, Thnks to Siti Hasmah sbb sudi amek sy di terminal. Terus menuju ke Kolej teratai UITM Shah Alam tuk amek kete kancil mah kt adik dier sbb sok saye mau pinjam tuk g interview kt Puchong, Pastu teros balik umah sewaku di seksyen 7 untuk beradu & berteduh tuk beberapa hari.

Pagi td kol8 dh bgn dengan perasaan berkobar2 tuk menghadiri temuduga di Puchong, tapi pas siap2 gosok baju sempat lg main game sbb interview kol11 lbt lg...heeheheheh. Kol10 bergerakla saye menuju ke Puchong berbekalkan map yg diemalkn oleh company yg hendak dituju, 30min berjaya sampai ke tempat yang dituju...BERJAYA!!!....opss bukan berjaya interview, br berjaya sampai...result interview lom tau lg. Lebih kurang 30-40min saye di interview, bos dier chinese hensem...hihihihhi (Jgn marah incek tunang). Tak tanye byk sgt pon just tanyer personal details, kenapa berhenti kt tpt kije lame & dier terangkan serba sedikit latar belakang company.

KEPUTUSAN: Hari khamis br di beritahu sama ade diterima 2 tidak...(so hati tgh berdebar2 menunggu result from NEW ASIA ENG. SDN. BHD. So saye stay sampai hari khamisla disini sehingga keputusan interview diterima.


SEDIKIT SELINGAN:


Acik jun tolong bwk Ashraf pergi pasar..atok suh beli cili padi ...thnks


Pandang kiri kanan sebelum melintas


 Maaf pakcik polis, saye xde lesen....Atok suh g pasar beli cili padi



* Kepada adikku, mintak maaf ye terpaksa pinjam laptop kamu lebih dr yg sepatutnyer...ehheeheh

Sunday, May 30, 2010

Akhirnye!!!!

Akhirnyer, Tanggal 29 May 2010 aku berjaya mendapat segulung ijazah....Fuhhh penat tu nk dptkn segulung ijazah ni, mcm2 rintangan aku lalui. Kali ni aku kene sidang petang, so xlah kelam kabut nk kene bgn pg. Lbh kurang kol11 pg ktrg gerak dr Sungai Buloh, masuk UITM kene parking kt padang kawad n naik bas g DSB. Panas giler, berpeluh2 sementara nk beratur berarak masuk dewan. Bayangkan dr kol12 ktrg berkumpul pastu beratur berarak masuk dewan, kol3 br start bg skrol giler busan n ngantok aku, dhla kiri kanan aku lelaki sorg pon aku x kenal...BUSAN!!!!


Before gerak ke UITM sementara tnggu Maklong n Ain siap


Antara yang setia menanti ku keluar dewan


Thanks for the Froggy


X sempat nk bergamar beria pon, sbb kuar dewan jek ujan dh rintik2..huuhu

Siap jek pulang jubah n amek skrol teros naik bas smule g kt tpt parking, berhujan la kejap...pastu teros g Ani sup utara makan, lapar giler x mkn....pas makan g umah Siti Hasmah mntak tolong dier amekkan gambar sbb ktrg nk balik kulai malam tu jgk. pastu teros pulang ke Sungai Buloh..berehat sebentar, mandi2, main2 ngn anak2 k.Umi + Along Zali....Hampir kol12 tgh mlm ktrg gerak pulang ke Kulai...mengantok jgk, so kami bergilir2 bawak kete...hampir kol4 ktrg sampai, sampai2 teros tido ngntoks sgt2...huhuhu


Berehat2 sebelom bersiap2 tuk pulang ke Kulai



* Thanks to Angah linda + Maklong sbb bg kami berteduh.
* Thanks tuk K.Umi sbb bg buah salak n bg rase kek batik...Sedap!!


:: RobE takEn ::

Tanggal 28 may 2010 kami beramai2 yang terdiri daripada aku, ella, ani, ecah, mah, ana, cousin ecah n my adik berkobar2 menuju ke UITM S.Alam untuk amek jubah konvo ktrg. Waktu dlm form tulis kol8.30 start amek jubah tapi ktrg sebelom kol8 dh terpacak kt Dewan Sri Budiman, excited giler....no..no..no.. bukan excited ok, ktrg pg awal sbb nak jadi org yg terawal amek jubah sbb xnk beratur panjang2, berhimpit2 ramai2...eeeee RIMAS..!! i don't like r

 Antara yang same2 g amek jubah. Siti Hasmah just tlng bawak ktrg n tolong beratur amek jubah Epul bf Ella

Hantu jubah

Selesai amek jubah ktrg teros bla...x tunggu pon untuk majlis raptai, sory UITM sbb ktrg ponteng, ade misi perlu dilaksanakan...heehehehh..Pas dh siap misi yg harus dilaksanakan terus balik umh sewa semula rehat2 kn otot n otak...pas solat jumaat saye ngn my adik bergerak menuju ke Bangi plak tuk melaksanakan misi ke2 iaitu jumpe my Shayang yang dh lame x jumpe, my adik pon sempat lg jumpe bf dier kebetulan bf dier dtg bangi...x g mane2 pon just jalan2, makan2..Thanks to my shayang bnje bihun sup & my adik bnje sate Haji Sahmuri.


Date with my Shayang. Thnks bnje bihun sup...Kenyang

Malamnyer kire2 kol8 lbh ktrg gerak pg Bukit Jalil lak tuk amek my mum n my uncle datang dr Johor by bus.. Mak smpai Bukit Jalil tepat kol9 mlm, laju jgk bas tu sbb dr kulai kol5...Kol9 dh smpai Bukit Jalil...Pas amek my mum teros pg umah my auntie kt Sungai Buloh,boleh plak tersilap jalan tersalah masuk highway MEX dh kene g Putrajaya lak...huuhuhh suke btol salah2 simpang ni, smpai umh my auntie lbh kurang kol10 lbh, ktrg  tido sana...

Thursday, May 27, 2010

Now at Shah Alam


 Hatiku berbunga - bunga


Alhamdulillah akhirnya aku selamat sampai kat Shah Alam..lebih kurang kol 10 kami ber2 bergerak ke Shah Alam tuk amek jubah konvo sok pg..Lame giler x dtg umh sewa kt Shah Alam ni, penat giler naik tangga, dh lame x naik tangga tinggi, umah kt johor satu je tangga.
Skang ni ngah berehat2 sambil melayan internet, thnks to Raidah bg pinjam streamyx..heheheeh. Petang jp g nk kuar g umh wani, lame x jumpe mak wani...

*Ok nnt plak sambung ye

Wednesday, May 26, 2010

Penguatkuasaan Pemakaian Tali Pinggang Belakang


Ingatla orang yang tersayang


Sepatutnye bermula 1 Januari 2009, peraturan pemakaian tali pinggang keledar tempat duduk belakang akan dikuatkuasakan. Tapi sampai sekarang ade lagi yang belum melaksanakan penguatkuasaan ni, termasukla tuan punye blog...heheeheheh. Bukan slalu pon, kdng2 jek, lgpon aku jarang ddk seat blakang sbb slalu kene jadi driver.

"Menteri Pengangkutan Datuk Ong Tee Keat memaklumkan pengecualian kepada peraturan pemakaian tali pinggang keledar tempat duduk belakang hanya kepada kenderaan yang didaftar sebelum 1 Jan 1995, kenderaan yang didaftarkan selepas 1 Jan 1995 tetapi tidak dilengkapi dengan "anchorage points" dan kenderaan komersial termasuk bas, teksi dan kereta sewa. Manakala bagi kenderaan yang didaftarkan selepas 1 Jan 1995, tetapi tidak mempunyai tali pinggang keledar diberi tempoh selama tiga tahun bermula 1 Jan 2009."



Si CHUMEL pon tau ddk blakang kene pakai tali pinggang...kecik2 dh tau jage keselamatan...prktikkan smpai besar ye.

Tuesday, May 25, 2010

Sambil menyelam minum air

Lebih kurang kol 11 lbh mlm td kami ber5 + 2kids selamat sampai ke Johor dengan selamatnyer pulang dr Kuantan. Paginyer lebih kurang jam 7 lbh pergi Tol Cahaya Baru amek my auntie with her grandson pastu teros gerak pg Kuantan. Niat utama adalah untuk melawat makcik saye yg x brape nk sihat. Kami sampai HTAA,Kuantan tepat2 time melawat kol1..(Pandai gak aku bajek ek)..tapi sebenarnyer xla tepat sgt pon, ktrg smapai awl sket, ssb bile smpai kt pintu utama dier, guard dier x bg masuk lg...5min pon berkire..huhuhu

Makcik saye ddk tinggkat 8, wad  8A..Sampai skang penyakit x dpt dikenal pasti lg, tp sebelah badan beliau bengkak & merah2 kt bahagian bahu...darah pon kurang jgk.




My auntie


Antara pelawat2 yg datang melawat my auntie.
Gambar 1: Anak &  menantu yg setia menunggu m.itam
Makngah & Pakngah sanggup dtg naik bas, sbb kete ktrg dh x muat (Tu la kasehnyer seorg kakak kepada adiknyer aminnn)


Habis jek waktu melawat kol2 lbh, ktrg pon gerak pulang semula, otw balik singgah Tg Lumpur makan, sbb dr pg x makan2...ade bdk tu je, sebelom gerak dh makan nasi pastu dalam kete bleh plak habiskan 2 roti...uish2 (click here ).



Antara juadah2 yang telah selamat disantap oleh ktrg, ade lg tp x sempat dh nk amek gambar...eheheh


Sunday, May 23, 2010

Lunch + tea + dinner + tomorrow breakfast

Hari ni seperti yang dirancang, my mum masak laksa penang...SODAP..!!.. So, tgh hari saye makan laksa la.. hari ni xde masak nasi, sbb der jiran depan umah wt kenduri, tp saye x pg pon, wakil my mum, my uncle, my sis in law n my bro jek...malas r nk pakai baju kurung kalau setakat nk pg makan jek, makan laksa lg best...heheeheheheh...Bukan sombong tau.



Nila laksanye, kuahnye sebenarnyer x siap lg, bhan2 lom seme masuk...bese letak daun kesum, bunga kantan, asam keping, serai...bese2 jek, tp sgtla SODAP..!!


Ni ulam2 nyer, cili tu wajib...timun tu xde pon xpe..heheheeh



* InsyaAllah kalu xde pe aral melintang, sok nk g Kuantan melawat my auntie kt spital Kuantan...balik ari jek, x sedap plak kalu x g tgk...

Atuk vs Ashraf


Comel kan? x kenal pon nenek ni, amek kt tenet jek....


Comel kan? Ashraf xde gigi lagi chumel...

Jalan2 di ptg hari

Semalam niat dihati nk pg IOI Mall je beli hanger ngn oat. Tibe2 ade plak seseorg tu bt cadangan walaupon cadangan ditutup, degil btol nk buat jgk cadangan. Cadangannyer adalah tinjau2 kedai memancing di area larkin. Jadi kenela terima jgk cadangannyer..pgla kami ber3 b'temankan GPS sbb xtau sgt area2 jalan datin halimah tu. Bergune jgk GPS my bro tu, kami berjaya sampai ke tempat yg dituju.


Nampak x gambar kete tu?? tu kete saye, tp warna je x same..pttnyer red colour la...huhuhuhu
*sory gmbar kabur, saje jek kabur2kan..hahahahah


Ni la tempat yang dituju TCE TACKLES SDN BHD


Byk giler jual mesin n joran, ade yg murah ade yg mahal. Tapi nk seme brand ade jual kt sini
* Abg aku beria pakai cap Daiwa tp brand Daiwa xde kt situ, slmtla promoter kedai tu lyn ktrg manis walaupon x sokong brand dowg.


Mesin yang dlm cermin kaca tu mesin yg mahal2 hergenyer ade yg smpai riban2...usih x sanggup i.
Gambar bawah: Aksesori2 tuk memancing cth, batu ladung, mata kail & byk lagi


Hasilnyer: Hanyela kerusi memancing yg abgku rembat, kebetulan ade sale giler2 murahla hergenyer. selepas tu brla kami pulang semula pergi Econsave jek beli brng2 tuk buat laksa n brng2 umah sket. Otw balik tu singgah beli ayam golek kt jalan Seelong.


Target sedang beli ayam golek, sambil tawar menawar. "Sory ye adik harga tetap, RM15". Okla x mahal sgt, ktrg penah beli RM20 kt Rompin, mahal kan....tapi memang sodap, puas hatila mahal pon. Yang semalam punyer, bolehla tahan, nk kate x sedap kang, kecik hati plak m.cik yg jual tu...heheheheheeh

Saturday, May 22, 2010

Breakfast ----> Sarapan pagi


Hari ni ktrg breakfast roti sapu kaya jek, ktrg memang suke mkn roti ni, kadang2 cicah ngn sardin, kuah kari, sambal ikan...auwww sodapnyer hingga m'jilat tapak tgn ( sbb sambal kene tapak tgn ).
Ktrg suke mkn roti Gardenia (Click here) jek sbb rotinye lembut, tapi kalu dpt roti yg buatan sendiri yg lalu depan umah ngn van sambil bunyi pet pet pet ( tapi skang dh x bunyi cmtu dh, dier pasang lagu ) tu lg best nak2 time panas lg...


Ni la hasilnyer, sgt simple kn...alar kadar jek tuk alas perut


Budak kecik ni pon beria nk mkn roti jgk, sdngkn br je abeskn sebotol susu


Dier bkn dpt gigit pon, dier hisap je roti tu...hikhikhik

Emergency driver..!!



Tepat kol 1am td kami ber4 selamat smpai ke Kulai, pulang dr kampung..lalu ibuku pun m'dendangkn sebuah lagu "Anakku pulang dr kampung, anakku ku belikan kerepek, kerepek pisang warna kuning, bolehku makan di tengah hari...la la la la la"...heheh tipu jek, mak x nyanyi pe2 pon..
Kami ber4 b'gerak pulang ke kampung lebih kurang kol 2pm td..kenapa balik kampung??? kenapa?? kenapa?? KENAPA???.....sbb tok sedara my sis in law telah kembali ke rahmatullah pg smlm, tp kami hanyer dpt brite jam11 pg, jadinyer x sempatla dengan acara pengebumian arwah lepas solat jumaat...

So, aku telah m'jadi emergency driver la ptg smlm, atas kerana akk kepada kakak iparku keretanye telah tamat cukai jalannyer...MasyaAllah tau bile tamatnyer?? 0ct2009, dh nk stgh tahun, maknenyer slame ni dier g kije, jln2 sopink slmber jek ngn road tax kete mati...ish ish ish....Elok plak time otw balik Kulai ade roadblock kt Mersing, tp polis tu leh senyum je kt aku...tp gerun jgk sbb dier pegang senapang, aku pon senyum jela...sbb takot dier tembak...kang jd kes plak.."Seorg wanita ditembak kerna tidak senyum" ade ker??????

Senyuman itu satu sedekah

Saya sempat jumpe my best friend UMMI, thnks ummi bnje saye bihun tomyam..khas untuk IZZATUL SAFFARAH, saye telah menikmati naik kereta idaman kalbu kamu.....VIVA ELITE..

Thursday, May 20, 2010

Pisang Goreng

PISANG GORENG..Saya yakin anda sebagai rakyat Malaysia pastinya mengenali pisang goreng ni..Kalau tak kenal mungkin anda orang bandar yang tidak pernah singgah tepi jalan-jalan.. Sebab rasanya seluruh Malaysia ada menjual antara makanan kegemaran di waktu petang.

Ingat tak dahulu kala ade sedikit salah paham samada makanan ini digelar ‘pisang goreng’ atau ‘goreng pisang’. Kelakar jek sebab benda remeh camtu pun boleh digaduhkan.. Saya pun tak tau yang mana yang betul tapi yang penting halal dimakan…
Pisang goreng merupakan makanan yang mudah untuk dihasilkan lebih-lebih lagi sekarang ni ada tepung-tepung goreng khas. Senang dibancuh, tambah sikit garam, tuangkan air, celup je pisang ke dalam tepung dan goreng.. Mudah je kan..


 *Gambar sekadar hiasan*

Pisang ada yg boleh digoreng dan ada yg tak sedap digoreng. Antara jenis pisang yang sedap digoreng ialah pisang abu/pisang batu, pisang nangka, pisang lang, pisang nipah dan pisang tanduk.
Kalau nak buat cekodok pula sedap pisang awak. Begitu juga kalau nak buat lepat pisang , pisang awak lah yg sedap.




Alkisahnyer, br kejap td sy telah menggoreng pisang...tapiiiiiii...............bukan jenis pisang yg ditulis di atas yg sesuai untuk digoreng. Saya telah menggoreng PISANG MAS!!.....diulang PISANG MAS!!....hahahahah
Anda yang arif pasal pisang mesti tau ape jadi ngn pisang goreng saye tu, HANCUR!! dlm kuali....Aduhh
Maaf ye, atas sebab2 t'tentu gmbar xleh nk publish, sbb pisang goreng dh x serupa pisang dh...hahahaahahahah FAILED!!
Related Posts with Thumbnails